Over ons

Koning Krab is een jong, ondernemend bedrijf met passie en creativiteit voor het vak. Animatie voor jong en oud(er), ballonnen voor elke gelegenheid, doopsuikers op maat, lieve geschenken,… samen met u creëren we graag uw dromen.
‚Äč

De creatieve geesten achter Koning Krab zijn Yorrim Pollet en Quincy Aerts. Yorrim is al enkele jaren aan de slag met zijn ondernemerschap. Hij maakte de eerste stappen en bracht de eerste bekendheid en kwaliteit over heel België. Na enkele jaren als powerkoppel, besloot Quincy om aan te sluiten en de zaak te ondersteunen om verder te groeien. Gezien dit een nieuwe start was, kozen ze samen voor de naam Koning Krab, die verwijst naar de geboorte van hun eerste dochter.


Stap voor stap groeit Koning Krab. Onze missie, mensen verwonderen met hun gepersonaliseerde service volledig naar uw wens.

Uw idee wordt omgezet in een op maat gemaakt creatief concept! 

 

Ontmoet Yorrim & Quincy

Yorrim is reeds enkele jaren een getrainde ballonartiest. Hij behaalde enkele diploma’s in het vak. Hij leeft zich het liefst uit met uitdagende projecten, hoe klein of groot deze mag zijn! Hij houdt ervan om zichzelf steeds uit te dagen en net dat tikkeltje verder te ontdekken. Daarnaast is hij ook onze hoofdartiest binnen de animaties. Als kwaliteitsvolle Sinterklaas en Kerstman gaat jaarlijks op pad met zijn team. 

Kwaliteit leveren, creativiteit en perfectionisme zijn Yorrim zijn kenmerkende kwaliteiten.

 

Quincy stapte enkele jaren na de start van Yorrim mee in de zaak. Door de zwangerschap voelde zij het ook kriebelen in haar vingers en wou ze aanstaande ouders mee ondersteunen in deze fase. Zij zal samen met ouders op zoek gaan naar de geschikte doopsuikers, volledig naar wens van de ouders. Daarnaast zal zij ook mee instaan om prachtige en originele geschenken op maat te voorzien.  Empathie, gedrevenheid en originaliteit kenmerken Quincy.

 

Het team zal steeds instaan om uw wens op een originele en creatieve manier te vervullen.

 

Wenst u meer te weten over ons team? Aarzel dan niet om ons te contacteren!