Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen van Koning Krab. Door een bestelling te plaatsen aanvaard je deze verkoopsvoorwaarden volledig en zonder voorbehoud. Wij hebben het recht om de verkoopsvoorwaarden aan te passen, maar eventuele wijzigingen in de verkoopsvoorwaarden zullen slechts van toepassing zijn op bestellingen die op of na die datum van wijziging worden geplaatst.

 

Verkoper

Koning Krab is gevestigd op volgend adres :

Blauwvoetlaan 30 - 8450 Bredene België

Info@koningkrab.be

BTW nr : BE0711.682.961

 

BTW

Alle betalingen en facturen van Koning Krab zijn inclusief BTW. Deze wordt ook vermeld op de factuur.

 

Prijzen

Alle prijzen worden uitgedrukt in euro. De prijzen gelden steeds per stuk tenzij anders vermeld. De prijzen zijn steeds exclusief verzendingskosten, inclusief btw. De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Wij zijn niet aansprakelijk voor gevolgen van deze fouten en kunnen niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn.

Aansprakelijkheid

Alle artikelen die verkocht worden door Koning Krab worden zo exact mogelijk weergegeven en omschreven. Mocht er zich toch een fout voordoen, of afwijkende kleur zijn, dan kunnen wij hier niet aansprakelijk voor gesteld worden (Ook de instelling en kwaliteit van uw beeldscherm hebben hier een invloed op.) . Koning Krab kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van producten die worden aangeboden door ons.

 

Schade

Indien er schade is aan de levering dient de consument dit te melden binnen de 5dagen na aflevering van de goederen met duidelijk fotomateriaal. Deze meldingen kan gemaakt worden per mail naar info@koningkrab.be met toegevoegd fotomateriaal. Het risico van beschadiging, verlies of diefstal valt ten laste van Koning Krab tot op het ogenblik van levering van de goederen aan de Klant. Op dat ogenblik gaat het risico over op de Klant.

 

Betalingsvoorwaarden

Facturen zijn betaalbaar binnen de 30 dagen. Er wordt een verwijlinterest aangerekend vanaf 1 maand na factuurdatum van 2,75% per maand op het factuurbedrag.
Er wordt een algemene schadevergoeding aangerekend van 10% op het factuurbedrag. Er worden administratieve onkosten aangerekend voor een forfait van € 15.


Levering

De klant maakt de keuze of de bestelling wordt afgehaald in onze vestiging te Bredene of dat het pakket bezorgd wordt via Bpost. Indien men kiest om het pakket te laten leveren, zullen er verzendkosten worden aangerekend aan de klant van €5.50. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld bij verlies of schade door de pakketdienst.
Bij grote bestellingen (ballondecoraties, doopsuiker,..) wordt de bestelling geleverd door Koning Krab zelf. Hiervoor wordt er een KMvergoeding aangerekend.
Voor leveringen in West-Vlaanderen geldt een forfaitair bedrag van €7.5, voor leveringen buiten West-Vlaanderen wordt een kilometervoedingen van 0,3707 euro/km aangerekend. Deze wordt steeds mede vermeld op de factuur. De leveringstermijn van geplaatste bestellingen duurt gemiddeld 5 werkdagen. Dit mits de producten voorradig zijn. Indien niet voldoende voorraad mag je rekenen op 14 werkdagen. De levertermijn wordt na uw bevestiging van de bestelling en nog voor de betaling meegedeeld.
In geen enkel geval heeft de klant recht op schadevergoeding voor het overschrijden van leveringstermijn.

 

Retourneren

Gelieve ons eerst via mail op de hoogte te brengen wanneer u een artikel wenst terug te sturen door te mailen naar info@koningkrab.be De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De koper dient het product binnen de 14 kalenderdagen in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle originele labels en in originele verpakking terug aan de verkoper te bezorgen. De verkoper verbindt zich ertoe binnen de 30 dagen na ontvangst van het product het door de koper betaalde aankoopbedrag van het product (exclusief verzendkosten) terug te betalen op een bankrekeningnummer door de koper betaald. Bij niet-correcte terugzending conform het voorgaande zal de verkoper niet gehouden zijn tot betaling van enig bedrag en blijft het product eigendom van de koper. Deze kan het dan binnen de 14 dagen terug ophalen bij de verkoper of op uitdrukkelijk verzoek van de koper en op diens kosten terugbezorgd worden aan de koper. Het risico van de terugzending van het product alsook de kost voor het terugzenden worden uitsluitend gedragen door de koper. Al onze gepersonaliseerde producten worden op maat gemaakt en worden niet teruggenomen. In dit geval kan je je dus niet beroepen op het verzakingsrecht.