Kinderanimatie

Al reeds diverse jaren zorgt Koning Krab voor een pretoogjesgarantie bij gevraagde kinderanimaties.

De animaties worden steeds afgesteld op het gewenst publiek en kunnen zowel voor grote events als voor je eigen gezinsbubbel.

Wat zou je ervan denken om de Sint eens op huisbezoek te hebben, of in jouw winkel? 

 

Boek tijdig jouw favoriete animatie om jouw evenement op te fleuren! 

Contacteer ons snel telefonisch, via Whatsapp of per mail

Sint en piet

Maak kennis met onze te gekke Sintbende. Ieder jaar vertrekt Sinterklaas met zijn pietenbende richting België om alle kinderen gelukkig te maken. Enkele kinderen krijgen de kans om de Sint persoonlijk te ontmoeten, hetzij tijdens een winkelbezoek hetzij tijdens een huisbezoek. Ook een videoboodschap behoort tot de opties. 

Huisbezoek

Voor hun planning in West-Vlaanderen en dan specifiek in de regio Brugge, Oostkamp, Torhout, Zedelgem, Jabbeke, Bredene, Oostende, Oudenburg en De Haan kunt u steeds bij ons terecht. Andere regio's zijn steeds bespreekbaar!

Sinterklaas komt bij u langs, samen met Zwarte Piet, voor een huisbezoek van ongeveer 20 tot 30 minuten. Het grote boek en een zak vol snoepgoed hebben Sint en Piet altijd bij zich.

De vormgeving van uw huisbezoek is bespreekbaar met de raadgevers van Sinterklaas.

 

Een bezoek aanvragen voor uw bedrijf, school of gewoon thuis kan via deze link Sintbezoek

Kerstman

Ook de Kerstman trekt ieder jaar naar ons kleine landje om kinderen te plezieren en harten te verwarmen. Samen met zijn elfen zorgt hij op zijn beurt voor een unieke belevenis voor jong en oud. 

Paashaas

Natuurlijk kan ook de Paashaas niet ontbreken!

Organiseert u een paaseierenraap en wenst u deze activiteit op te vrolijken door de aanwezigheid van onze eigen paashaas? Dan zorgt Koning Krab graag voor een professionele kracht die in ons prachtig kostuum kruipt. 

Ballonartiest

U wenst graag uw feest extra kleur te geven? 
​U houdt van ballonnen in allerlei vormen en figuren?

Onze ballonartiest maakt de grootste en meest kleurrijke figuren die u kunt inbeelden. Vernieuwende creaties, geen standaardfiguren maar opgewaardeerde kunstwerken. 

 

Klik hier om andere ballonmogelijkheden te bekijken!

Animaties op maat

Niet gevonden wat u zocht maar heeft u een leuk idee?

Zou u graag uw openingsfeest opvrolijken met de aanwezigheid van een lakei of een koning? Of wenst u uw feest eerder op te griezelen met een bangelijk Halloweenthema? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij zoeken samen met u naar de geschikte oplossing om uw feest op en top te voorzien!

Winkelbezoek of event

Bent u een zelfstandige uitbater en wens u uw klanten te verrassen met een fotomoment met de Sint, Kerstman, Paashaas of andere animatie?

Dan plannen wij graag met u enkele uren in waar wij uw winkel komen opvrolijken met onze aanwezigheid. 

Ook voor events kunnen wij geboekt worden. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.